Byggeprojekter på TG

Dramasalen blev indviet 27. april 2015 og ligger i den gamle pigegymnastiksal. Se billeder fra indvielsen...

Multihallen blev indviet d. 11. december 2013 kl. 10. Se billeder fra indvielsen....

Byggeprojektet af multihallen nærmer sig sin afslutning, og håndværkerne arbejder på højtryk for at blive færdige til indvielsen af hallen 11. december. Det har været imponerende at følge med,  og du kan se billeder af trapper og spær, der blev hejst ned i hallen og rejsegilde.

Gulvstøbning af multihallen....

Mandag d. 21. Januar 2013 kl. 11.45 blev det første spadestik til Multihallen taget af rektor Mette Ringsted, repræsentanter fra elevrådet Caroline og Amalie og idrætslærer Arne Vangdrup. Se billeder fra det første spadestik til multihallen.

Lokalplan for multihal er vedtaget, og anden etape af byggeprojekter kan snart begynde. 
Se visualiseringer af den kommende multihal her....

Første etape af byggeprojekter og renovering blev indviet 3. oktober 2012. Her kan man se billeder fra indvielsen af musikhuset.

Her kan man hente diasfilm af byggeriets proces ...
Der bygges og udvides på Tårnby Gymnasium, så der dels kan blive plads til de mange ansøgere, der søger STX og HF, dels for at forbedre rammerne for undervisningen.  FOTO

Musikhusbyggeriet gik igang i januar 2012 og skred meget hurtigt frem. Byggeriet stod færdigt ved skolestart i august 2012. Her kan du se billeder fra den officielle fejring af "første spadestik" til rejsegildet.