Gamle Elevers Fest

Altid første lørdag i marts. Næste fest er 2. marts 2019

Følg med på facebookgruppen

Vi glæder os rigtig meget til at byde alle jer gamle elever velkommen og den nye årgang, som kommer for første gang.
Skynd jer at tilmelde jer i eventen på facebook, så snart invitationen ligger der, så jeres klassekammerater kan se, at I kommer – på den måde kommer der flere fra jeres klasse.

(Dørene lukker kl. 20.00: kom i god tid, man kan IKKE komme ind senere)

Prisen for at deltage i festen er 100 kr. Der er ikke spisning. Drikkevarer er ikke inkluderet i prisen, men kan KØBES (bemærk vi tager imod kontanter og Mobilepay) 
Prisen dækker blandt andet indgang, vagtselskab, rengøring, elevhjælpere mv. De arrangerende lærere arbejder gratis 🙂

Pengene refunderes ikke ved sygdom/andet.

Deadline for betaling og dermed tilmelding er d. 24. februar! 

BETALING foregår via netbank: Registreringsnummer: 4085 Kontonummer: 4560 500 386 OBS! I forbindelse med betalingen skal du angive ‘årgang’ (det skoleår man startede) og ‘klasse’ (f.eks.: 2008, 3x), fuldt navn og adresse i feltet ”besked til modtageren” 

ADGANG til festen fås kun ved fremvisning af bankkvittering eller udskrift af indbetalingskvittering (man kan godt vise betalingen på sin telefon). 

Hvis I er jubilarer, giver vi en øl til hver fremmødt fra klassen. En kontaktperson fra klassen skal i forvejen skrive en besked med klasse og årgang til Thomas Møgelmose i FB-gruppen eller på mail til tm@tgy.dk

Bemærk at TG er blevet røgfri! efter den nye rygelov af 15.august 2012.  Der må altså ikke ryges under festerne på TG og man kan ikke gå udenfor undervejs.

Vi glæder os til at se jer!

Med venlig hilsen Thomas Hansen, Charlotte, Thomas Aagard og Thomas Møgelmose