Ekskursioner og studieture

I forbindelse med undervisningen i de forskellige fag samt i tværfaglige forløb vil du af og til komme på ekskursioner til store virksomheder, museer, spændende naturområder m.m. F.eks. var tre af TG's mediefagselever sidste år med i DR2-programmet "Smagsdommerne", hvor de skulle anmelde DR's ungdomskanal "DR Mama", imens deres klassekammerater var publikum.

Der er også længere studieture til forskellige steder i Danmark, men også udlandsstudieture til fjernere rejsemål som f.eks. London, Berlin, Rom, Paris Madrid og Istanbul. STX-klasserne tager på studietur sammen med to af deres lærere i midten af 2.g, imens HF-eleverne allerede drager afsted på studieture efter et halvt år på TG.

Nogle af TG's klasser er heldige at blive udvalgt til at deltage i udvekslingsrejser, hvor TG-elever besøger jævnaldrende unge fra andre lande. TG har således faste udvekslingsaftaler med skoler i Italien og USA, hvor eleverne bliver indkvarteret privat i en uge, og få rig lejlighed til at udvikle deres sproglige kompetencer.

Tre TG-elever medvirker i DR2-programmet "Smagsdommerne"
Billede fra udvekslingsturen til North Carolina i USA